Het Gewilde Westen

Bellamystraat 376-378

1053 BS Amsterdam

Tel: 020 – 331 71 54

Email: hetgewildewesten@gmail.com

8 Antwoorden

 1. leven jullie nog?

 2. beter is het meest recente eerst en dan aflopend naar steeds langer geleden

  maaky het historische archief toegankelijker

  dank joke b

 3. Beste team van het Gewilde Westen,

  Ik ben sinds kort aangesloten bij het Vrouwenpersbureau en mij is gevraagd een stukje te schrijven over de Kerst 500 “Komt u bij ons eten”. Ik heb mij zojuist aangemeld via de website voor jullie locatie en wilde via deze weg even doorgeven dat ik dus een artikel zal schrijven over het diner. Ik hoor graag of jullie dit ook goed vinden.

  Aangezien ik geen stoel bezet wil houden voor iemand die graag bij jullie aanschuift, geef ik mijn plek graag op als er nog mensen zijn die zich willen aanmelden.

  Ik hoop tot donderdag!

  Vriendelijke groeten,

  Malene Berends

 4. Hallo,
  Ik heb op jullie Burendag Latifa Oumlil vd Stichting Perma Atlas ontmoet.
  Een kennis van mij, die vaak in Marokko komt (heeft daar een huis) wil haar graag spreken over deze stichting. Hij Heeft zelf geen computer, heeft haar geprobeerd te bellen zonder succes. Ik heb nu, voor hem , haar gemaild, nog geen antw. ontvangen. Weten jullie misschien hoe zij te bereiken is??
  Bedankt. Vr. groet Annelies Kok

 5. Beste mensen,

  Is het nog mogelijk om zondag 24 december een ezeltje te huren van 17.00 uur tot 18.00 uur in ons dorpje Vogelenzang voor de Herdertjestocht???

  Vriendelijke groet,
  Luus Vreeburg

 6. joke bakker

  zijn de filmpjes van de leerlingen van het Huygens over de Amsterdamse school uitgezonden op Salto??

 7. Aldrico Amando Felida

  Graag wil ik u vrasgen de uitzendingslijst wat up te daten. het loopt tot 2017 terwijl ik uitzendingen wil zien van 2018. verder vind ik de website wel overzichtelijk. ik wens u veel succes met het vervullen van de openstaande vacatures.
  Vriendelijke groet,
  Aldrico

 8. Helena de Jong

  lieve mensen vandaag wilde ik langs komen om een eventuele samenwerking tussen Filmbaksel ..Nieuw West en HGW.. Oud West te bespreken. Zal ik voor tijdens of na de vergadering komen .. of wellicht een ander tijdstip,,, Laat het me even weten.

Laat een reactie achter