Een Antwoord

 1. Barbara de Roos

  Word familie van de Plaza!

  De Plaza is de ontmoetingsruimte van het Tuinstadhuis aan het Plein 40-45 in Slotermeer. Bewoners en non-profit organisaties uit Nieuw West kunnen al een tijdje gratis gebruik maken van deze ruimte, om koffie te drinken, elkaar te ontmoeten en om samen activiteiten op te zetten voor de verbetering van de wijk.

  Op zaterdag 14 december is het openingsfeest van de Plaza, met live muziek, story telling en lekkere hapjes, dus kom gerust een kijkje nemen. We leggen dan ook uit wat precies de betekenis is van de slogan “Word familie van de Plaza”. Gratis entree tussen 16 en 20 uur.

  Bewoners bepalen de spelregels

  Leuk om te weten: het feest wordt niet door de gemeente, maar door een groep buurtgenoten georganiseerd. Deze groep is geïnspireerd door de Oasis Game, een initiatief uit Brazilië, waar buurtgenoten zelf het heft in handen nemen als het gaat om hun buurt mooier maken. Eerder dit jaar heeft de groep al een mooie dag georganiseerd op Plein 40-45, waarbij er allerlei leuke activiteiten werden georganiseerd, zoals storytelling, een kunstwerk maken van zwerfplastic, de bloembakken verfraaien en interviews met buurtgenoten houden.

  Ook zin om eens mee te doen met de Oasisgroep? Iedereen is welkom, ook als je niet uit Nieuw West komt. Meld je aan bij Barbara de Roos, bderoos@xs4all.nl en je krijgt een uitnodiging voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Laat een reactie achter