Christina Porto le Blanche
Kunstenares Christina Porto le Blanche verteld in haar atelier op het WG-terrein over haar werk en haar leven. Haar vader was een Spaanse-kunstschilder die o.a. decors schilderde voor de NOS. Zijn grote inspiratie bron was Breitner die zijn atelier recht t/o haar atelier had! In het filmpje verteld ze over zichzelf, haar werk, vader en […]" />
26-02-2015

Christina Porto le Blanche

YouTube Preview Image

Kunstenares Christina Porto le Blanche verteld in haar atelier op het WG-terrein over haar werk en haar leven. Haar vader was een Spaanse-kunstschilder die o.a. decors schilderde voor de NOS. Zijn grote inspiratie bron was Breitner die zijn atelier recht t/o haar atelier had! In het filmpje verteld ze over zichzelf, haar werk, vader en hun leven. Leuk is dat zij ook in het Obrechtkoor zingt in de Obrechtkerk Amsterdam zuid.

Kunstenares Christina Porto le Blanche. Atelier WG-terrein, 1e Helmerstraat Amsterdam, november 2011

Interview: Frank Filius. Camera: Pieter van Gaart en Helena de Jong. Montage: Mo Amarnis.

 

Laat een bericht achter